top of page
Zoeken

Terugblik op een inspirerende decembermaand

Afgelopen december had CoCasa weer een aantal openingsdagen, die in het teken stonden van adoptie kerstbomen en duurzame decembercadeaus. Hoe werkt het met adoptie kerstbomen? Je koopt een boom met statiegeld, die je terug ontvangt bij inleveren van de boom na de kersttijd. De retour ontvangen bomen worden dan door de kweker weer in de aarde geplant zodat ze verder kunnen groeien.


Er zijn de afgelopen periode vanuit CoCasa ruim 100 kerstbomen uitgegeven ter adoptie, aan mensen in regio Amsterdam. Bijna alle bomen kwamen retour ten behoeve van herplant en zagen er nog kerngezond uit! Het is mooi te zien hoe steeds meer mensen het belangrijk vinden om bewust kerst te vieren, op een manier die goed is voor mens èn natuur!


Rond half november ontvangen de huidige adoptanten een uitnodiging om 'hun' boom opnieuw te adopteren. Ook kunnen nieuwe adoptanten dan weer via deze website een boom reserveren.


CoCasa werkt in dit kader samen met Adopteer een Kerstboom, zie ook www.adopteereenkerstboom.nl


Voor de komende tijd, houd de website in de gaten i.v.m. groenprojecten en de verkoop van biologische / gifvrije planten. Wensen voor bestellingen of een beplantingsplan / tuinontwerp kun je doorgeven via info@cocasa.com
17 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Bình luận


bottom of page