top of page
CoCasa-hub jan 2023.jpg

Ruimteverhuur

Laat je inspireren in een groene stads-oase!

Workshopruimte in Amsterdam - duurzaam, kleinschalig en persoonlijk.

CoCasa-hub is per dagdeel te huur, voor trainingen, vergaderingen en netwerkbijeenkomsten.

CoCasa-hub is gesitueerd in Amsterdam IJburg, ruim en licht, met een kleine tuin. Bij de inrichting is zoveel mogelijk gewerkt met hergebruikte en natuurlijke materialen. De ruimte is flexibel te gebruiken door de verrijdbare meubels. Er zijn diverse voorzieningen zoals draadloos internet, beamer, keuken en toilet. De ruimte heeft een eigen opgang. Er hangen schilderijen, gemaakt door de eigenaresse. De planten in de ruimte worden gevoed vanuit de CoCasa wormenhotels. Achter de workshopruimte bevindt zich de Garden of Life, een moestuin gerund door buurtbewoners. In de zomer serveren we munt, aardbeien en citroenmelisse uit eigen tuin!

Indicatie maximale groepsgrootte
- Opstelling aan tafels: tot 10 personen
- Opstelling voor presentaties en interactie: tot 30 personen

 

Kosten

Huurprijs voor de locatie is standaard 185 euro ex BTW per dagdeel, huur is inclusief:
- Gebruik inspirerende ruimte 
- Cappuccino, koffie, espresso en thee
- Flip-over met papier en stiften
- Gebruik conferentiemateriaal (post-it, tape etc)
- Draadloos internet
- Water met munt of citroen

Ben je starter of werk je aan een ideeel initiatief? Dan kom je mogelijk in aanmerking voor het low budget tarief. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

 

Catering
Indien gewenst verzorgen wij een lunch-, borrel of diner arrangement in de ruimte of op 5 minuten loopafstand van de ruimte. 

Aanvullende faciliteiten
- Beamer is erbij te huren
- Presentatie over CoCasa en/of rondleiding door ruimte, langs wormenhotel en naar de buurtmoestuin op aanvraag.

 

Buurtgroen
Samen met anderen in de straat onderhouden wij het openbare groen. Wij hebben ook een wormenhotel in de straat van eigen CoCasa ontwerp. En achter de workshopruimte is de Garden of Life te vinden, een buurtmoestuin die we in 2010 hebben opgericht en waar verschillende buurtbewoners deelnemen. Het is een binnentuin die voor iedereen toegankelijk is. Neem gerust een kijkje en informeer ook wat CoCasa voor jullie buurt of organisatie kan betekenen! Meer informatie is te vinden onder groenprojecten

bottom of page