top of page
Zoeken

Lezing “Aarde, Natuur, Mens”

Bijgewerkt op: 5 mrt. 2021

Slapen in een boom, de werking van hout tijdens de slaap.


In deze lezing gaat Koen van Biesen, expert in het creëren van balans bij elektrobiologische en geopatisch belastende stralingsinvloeden, in op de werking van (maan)hout voor een gezonde slaap. Als bouwbioloog heeft Koen jarenlang de slaapritmen van mensen gevolgd en onderzocht. Hij heeft geconstateerd dat een gezonde slaap gepaard gaat met het goed verlopen van processen van verwerken en regenereren. Veel mensen die hij begeleidt, lijden aan slaapstoornissen waarbij deze processen uit balans zijn.

Koen zag dat het bed een belangrijke werking heeft tijdens de slaap. Veel bedden waar mensen op slapen ondersteunen niet de processen van verwerken en regenereren of veroorzaken juist onbalans. Daarom ontstond bij hem het idee om een bed te ontwerpen welke een gezonde slaap bevordert. Uit dit ontwerp is een bed ontstaan waarbij je “in de boom slaapt”. Het bed is zo ontworpen dat natuurlijke stromingen die in het hout van een boom aanwezig zijn, de stromingen in het lichaam van de mens ondersteunen. Diepere verwerking en regeneratie is zo mogelijk.

Tijdens deze avond zal Koen dit bed demonstreren en zal één van de fysiek aanwezigen ook proefliggen. Ook laat hij aanverwante producten, zoals arvenkussens, zien waarmee rust en ontspanning tijdens de slaap bevorderd wordt.

Aanmelding via website www.slapenineenboom.nl

Na aanmelding ontvangt u per Zoom een link om de lezing bij te wonen. Wilt u graag fysiek aanwezig zijn, geeft u dit aan bij uw aanmelding.


Donderdag 25 maart, Aanvang 19h30 Bij CoCasa in Amsterdam


Meer informatie over het werk van Koen van Biesen:
50 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page