top of page
Zoeken

Training opstellingen & relaties

Bijgewerkt op: 1 aug. 2022

Opstellingen, hechting en relaties in combinatie met astrologie op 9 en 30 oktober 2022.


Dag 1 - Opstellingen en overlevingsmechanismen

Dag 2 - Opstellingen, hechting en relaties


Als jij of een cliënt in je praktijk tegen relatieproblemen aanloopt of met een conflict op het werk te maken krijgt, kan de spanning behoorlijk oplopen. Als we daardoor de verbinding met de ander kwijtraken reageren we vaak vanuit wat we in een eerdere hechtingsrelatie (ouders of eerdere partners) geleerd hebben. In deze training wordt er gewerkt met opstellingen en worden er tools aangereikt om zicht te krijgen op onze overlevingsmechanismen en hechtingskwetsingen. In de opstelling worden oplossingen gecreëerd en hulpbronnen gezocht om een constructieve verbinding aan te gaan.


Toepassing en meerwaarde:

  • Patronen en overlevingsmechanismen zullen hierdoor beter en sneller aan bod kunnen komen waarmee de verwerking wordt geoptimaliseerd.

  • Je maakt kennis met de theorie van systeemwerk en hoe je familie- en organisatieopstellingen

  • Praktisch inzet of in jouw als werk als coach.

  • Het creatief effect van opstellingswerk werkt vooral energetisch uit.

  • Astrologie passen we na afloop toe, om processen een plek te kunnen geven.

  • We gaan uit van een veilige een op een situatie en oefenen we twee aan twee waarmee een opstelling in de dagelijkse praktijk direct binnen handbereik komt.


De trainer

Dorien de Vries is een ervaren therapeut op het gebied van systeemwerk, therapie en intuïtieve ontwikkeling. Ze is tevens astroloog. Een mooi uitgangspunt voor persoonlijke groei is gebundeld in haar boek Als herboren. Daarin laat ze zien hoe ervaringen uit de prille beginfase van het leven, ons vaak onbewust in de weg staan en hoe dit doorwerkt in werk of relatie nu. Zij heeft eerder lesgegeven samen met haar man Adrie van der Ven op de Academie voor Astrologie en Intuïtieve Training en bij Hippocrates. Naast haar praktijk verzorgt Dorien regelmatig lezingen en workshops.


Werkwijze

Er worden praktijkvoorbeelden ingebracht door en we oefenen twee aan twee met opstellingen vanuit de theoretisch kaders. Er wordt gewerkt met vragenlijsten en op beide trainingsdagen is er gelegenheid voor het inbrengen van persoonlijke thema's of casuïstiek.


Doel

Helder krijgen van ervaringen uit de prille beginfase van ons leven die onbewust als volwassene nu in de weg kunnen staan. Het doel is om oplossingen aan te dragen om positieve en constructieve relaties aan te gaan zowel privé en/of zakelijk. Je kunt meer zicht krijgen op patronen en de daarbij horende overlevingsmechanismen van jezelf of je cliënt en hoe dit doorwerkt binnen hun relaties.


Data

Dag 1: 9 oktober 2022

Dag 2: 30 oktober 2022


Meer informatie en aanmelden

Aanmelden kan per mail via info@doriendevries.com

Een dag is € 95,00.

Indien je beide dagen wil volgen en je aanmeldt vóór 1 september betaal je € 180,00.

Inclusief thee en koffie.

70 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentários


bottom of page